Banánové rolády jsou úžasné a dokonce i pro začátečníky snadné na přípravu. Nemusíte se bát, že by se při balení roláda zlomila. Klíčem je zarolovat ji hned po upečení spolu s pečicím papírem a zabalit do vlhké utěrky - tak zůstane celá. A banán uvnitř? Pro mě je to zkrátka nezbytnost, roláda bez banánu prostě není ono. Autor: Petra H.
Banánové rolády jsou úžasné a dokonce i pro začátečníky snadné na přípravu. Nemusíte se bát, že by se při balení roláda zlomila. Klíčem je zarolovat ji hned po upečení spolu s pečicím papírem a zabalit do vlhké utěrky - tak zůstane celá. A banán uvnitř? Pro mě je to zkrátka nezbytnost, roláda bez banánu prostě není ono. Autor: Petra H.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě