Malí piškotoví indiánci

Malí piškotoví indiánci. Lehoučký bílkový sníh a tenoučká vrstva čokolády. Mňamka!

Přidal:, 16.3.2016
Kategorie: Moučníky
Recept Malí piškotoví indiánci

Suroviny

1 menší balíčekpiškotů
200 gkrupicového cukru
3 ksbílky
Na polevu:
100 gčokolády na vaření
2 lžícesádla

Postup přípravy

  1. Ve vodní lázni ohřejeme za stálého míchání bílky na takovou teplotu, že v ní udržíme prst. Pak bílky vyndáme z lázně a začneme šlehat.Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.
  2. Pak postupně přidáváme cukr a šleháme do tuhé pěny.
  3. Piškoty si rozložíme na rovnou podložku a na každý nastříkáme zdobičkou s rovným okrajem obloučky.Tip: Skvělé tvarohové palačinky bez mouky
  4. Dáme na 2 hodiny ztuhnout do lednice. Pak rozehřejeme ve vodní lázni čokoládu se sádlem. Indiánky namáčíme do čokoládové polevy a dáme opět ztuhnout do lednice.