Malinová bublanina

Rychle připravený ovocný koláč. Ovoce můžete použít libovolné, na co máte právě chuť.

Přidal:, 17.5.2015
Kategorie: Bublaniny, Dezerty, Koláče, cukroví
Recept Malinová bublanina

Suroviny

Budeme potřebovat:
3 ksvejce
250 gkr. cukr
75 mlolej
300 mlmléko
350 ghladká mouka
1 bal.prášek do pečiva
300 gmaliny
moučkový cukr na posypání

Postup přípravy

  1. Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny a postupně přidáváme olej. Pridámem mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva a důkladně promícháme.Tip: Piškotový beránek za 15 Kč
  2. Takto připravené těsto nalijeme na plech, který jsme vymazali tukem a vysypali moukou. Naskládáme maliny nebo jiné ovoce (dle chuti).
  3. Pečeme při teplotě 180 stupňů do zlata. Upečený koláč posypeme moučkovým cukrem a podáváme. Dobrou chuť!Tip: Sbírka 12 nejlepších punčových zákusků, které můžete připravit na Velikonoce

Zdroj: Citromhab