Kdo by odolal husarským koláčkům s marmeládou? U nás doma rozhodně nikdo. Jakmile jsem je upekla, okamžitě se snědly. Na svátky tedy budu muset udělat další várku. Autor: Marcela Sácká
Kdo by odolal husarským koláčkům s marmeládou? U nás doma rozhodně nikdo. Jakmile jsem je upekla, okamžitě se snědly. Na svátky tedy budu muset udělat další várku. Autor: Marcela Sácká
Husarské koláčky jsou vhodné nejen na vánoční svátky, ale i běžně během roku. Výborné jsou například v létě, když uděláte novou várku džemů, nebo kdykoli jindy, když dostanete chuť na něco sladkého.
Takto připravené koláčky necháme na vzduchu 1 až 2 dny, během kterých lehce ztvrdnou. Následně je posypeme moučkovým cukrem a můžeme podávat. Pokud bychom chtěli experimentovat, koláčky místo marmelády naplníme například Nutellou nebo čokoládou smíchanou s mletými ořechy. Z jedné dávky vyjde 42 koláčků.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě