Čokoláda Margot je velmi populární pro přípravu sladkých dezertů. Buď se dává do těsta, do krému nebo se pouze postrouhá na vrch namísto klasické čokolády. Já obvykle dělávám takový dezert, kde se margot pouze nastrouhá na vrch krému, aby koláček vypadal lépe. Vynikající moučník a přitom snadná příprava, dobrou chuť. Autor: P.T.
Čokoláda Margot je velmi populární pro přípravu sladkých dezertů. Buď se dává do těsta, do krému nebo se pouze postrouhá na vrch namísto klasické čokolády. Já obvykle dělávám takový dezert, kde se margot pouze nastrouhá na vrch krému, aby koláček vypadal lépe. Vynikající moučník a přitom snadná příprava, dobrou chuť. Autor: P.T.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě