NejRecept.cz Grilování a BBQ Grilované maso Marinovaná pečená žebra na pivě s pečenými česnekovými brambůrkami
Marinovaná pečená žebra na pivě s pečenými česnekovými brambůrkami
Recept Marinovaná pečená žebra na pivě s pečenými česnekovými brambůrkami
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Vaření a pečení s radostí

Tady jsem trochu podváděla a žebra jsem koupila už marinovaná v obchodě. Ano já vím, lepší je je připravit doma, protože do marinád víte co dáte, v obchodě koupíte s různými přísadami, které doma nemáte, ale víte, pokud spěcháte, tak vezmete i ty z obchodu. Bonus je však to, že to máte rychleji, protože marinovat byste museli minimálně jeden den.

NejLucka NejLucka    ·   8.7.2018

Marinovaná pečená žebra na pivě s pečenými česnekovými brambůrkami

Tady jsem trochu podváděla a žebra jsem koupila už marinovaná v obchodě. Ano já vím, lepší je je připravit doma, protože do marinád víte co dáte, v obchodě koupíte s různými přísadami, které doma nemáte, ale víte, pokud spěcháte, tak vezmete i ty z obchodu. Bonus je však to, že to máte rychleji, protože marinovat byste museli minimálně jeden den.

10 min
Čas přípravy
110 min
Čas vaření
Suroviny
marinovaná žebra
černé pivo
brambory
česnek
olej
Postup receptu
Vytisknout
10 min
Čas přípravy
110 min
Čas vaření
  1. Žebra jsou koupená už namarinovaná, podlévaná černým pivem a pečená v troubě hodinu a půl.
  2. Brambůrky omyjeme, lehce předvaříme a pečeme 20 minut v troubě.
  3. Poté je smícháme s utřeným česnekem se solí v trošce oleje.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář

Objevte nové recepty