Marinovaná vepřová žebírka

Recept Marinovaná vepřová žebírka

Přidal: , 22.6.2017

Kategorie: Grilované maso, Grilování a BBQ, Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Čas grilovaček a horkých dní je tady a my jsme včera první letní den oslavili ve velkém stylu. Ještě dva dny dozadu jsem připravila česnekovou marinádu, vložila jsem do ní vepřová žebírka a včera jsme rozložili gril. Grilovačka byla ve velkém stylu, zelenina, maso, špekáčky a dokonce i grilovaný banán. Pokud jste neochutnali, určitě vyzkoušejte. On během grilování pořádně zčerná, ale nebojte se uvnitř se skrývá luxusní delikatesa.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 22.6.2017

Kategorie: Grilované maso, Grilování a BBQ, Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

5 lžicolivového oleje
5 stroužkůčesneku pokrájeného na plátky
4 lžícesójové omáčky
2 lžícemleté papriky
2 kscibule nakrájené na kolečka
šťávu z poloviny citronu
sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Ze všech surovin kromě cibule smícháme marinádu, potřeme jí žebírka a necháme je přes noc odležet.
  2. Nazítří je vložíme do pekáčku, podlijeme a pomalu pečeme v troubě nebo na grilu jako já, vypečený tuk částečně odstraníme a ještě dopečeme.
  3. Cibule je dopečená ke konci, aby byla do zlatova a tu poklademe na žebírka.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit