Vánočka nemusí byť jen na Vánoce. Já ji dělávám doma často, na snídani nebo na večeři. S máslem a medem to je neuvěřitelná dobrota. Často jsem ji dělávala z klasické bílé mouky, ale přešla jsem na špaldovou. Nemá sice takovou bílou barvu jako vánočky z obchodu, ale je přece zdravější. Špaldová mouka je trochu hrubší, je tužší, ale zato snadněji stravitelná. Určitě vyzkoušejte, pokud jste ještě se špaldovou nepekli. Je vynikající a jak jsem již zmiňovala s máslem a medem nejlepší. Autor: Danavyk
Vánočka nemusí byť jen na Vánoce. Já ji dělávám doma často, na snídani nebo na večeři. S máslem a medem to je neuvěřitelná dobrota. Často jsem ji dělávala z klasické bílé mouky, ale přešla jsem na špaldovou. Nemá sice takovou bílou barvu jako vánočky z obchodu, ale je přece zdravější. Špaldová mouka je trochu hrubší, je tužší, ale zato snadněji stravitelná. Určitě vyzkoušejte, pokud jste ještě se špaldovou nepekli. Je vynikající a jak jsem již zmiňovala s máslem a medem nejlepší. Autor: Danavyk
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě