Brioškové těsto je chutné a univerzální. Připravit se dá na sladko i na slano. Velmi dobře se s ním pracuje, takže ho můžete i plést nebo ho připravit tak, jako jsem to udělala v tomto receptu. Hotová brioška chutná výborně s džemem, ale klidně ji můžete namazat máslem, Nutellou nebo jíst samotnou. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Brioškové těsto je chutné a univerzální. Připravit se dá na sladko i na slano. Velmi dobře se s ním pracuje, takže ho můžete i plést nebo ho připravit tak, jako jsem to udělala v tomto receptu. Hotová brioška chutná výborně s džemem, ale klidně ji můžete namazat máslem, Nutellou nebo jíst samotnou. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Brioška je se svým vláčným a nadýchaným těstem skvělou volbou na snídani, svačinu i večeři. Pokud ji připravujete na sladko, můžete do ní přidat sušené ovoce. V receptu jsem použila sušené rozinky, ale hodí se i brusinky.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě