Nadýchané, jemné a chutné máslové koblihy. Před pár dny jsem vyzkoušela tento recept, když jsem dětem připravovala večeři. Navrch koblih jsem přidala ostružinový džem a posypala je trochou moučkového cukru. Všem chutnaly. Vyzkoušejte je také. Autor: Karambola
Nadýchané, jemné a chutné máslové koblihy. Před pár dny jsem vyzkoušela tento recept, když jsem dětem připravovala večeři. Navrch koblih jsem přidala ostružinový džem a posypala je trochou moučkového cukru. Všem chutnaly. Vyzkoušejte je také. Autor: Karambola
U nás se koblihy připravují pravidelně po celý rok. Nevynecháváme je ani během masopustu, kdy se na stole objevují spolu s dalšími chutnými pokrmy. Mezi ně patří například boží milosti, které dělám podle tohoto receptu.
Kynuté smažené koblihy jsou nejlepší v den přípravy, proto je ihned servírujte. Spolu s těmi klasickými si však můžete připravit i o něco zdravější variantu – koblihy pečené v troubě. Ty jsou nadýchané jako pírko i bez smažení.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě