Maso po myslivecku

Váhu surovin neuvádím, určitě si poměr surovin zvolíte sami. A hlavně nešetřete vínem, to tam udělá dokonalou chuť. Jako přílohu k tomuto masu zvyknu podávat kynutý knedlík. Je to opravdu pochoutka. Autor: Adddy

Přidal:, 12.3.2019
Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd
Čas přípravy:
Čas vaření:
Recept Maso po myslivecku

Suroviny

cibule
vepřová plec
mrkev
kousekceleru
slanina
jalovec, kulič. pepř
bobkový list
cukr
brusinek
červené víno
sůl

Postup přípravy

  1. Osmažíme cibulku, přidáme na kostky vepřové maso, opékáme.Tip: Jahodový džem bez chemie
  2. Přidáme mrkev a celer na drobné kostičky, slaninu. Přidáme koření, cukr, brusinky, víno a osolíme.
  3. Opékáme do hněda. Podlijeme a dusíme do měkka, nakonec zahustíme.Tip: Hrnkový chléb téměř bez práce
  4. Podáváme s knedlíkem.