Maso po myslivecku

Recept Maso po myslivecku

Přidal: , 12.3.2019

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Váhu surovin neuvádím, určitě si poměr surovin zvolíte sami. A hlavně nešetřete vínem, to tam udělá dokonalou chuť. Jako přílohu k tomuto masu zvyknu podávat kynutý knedlík. Je to opravdu pochoutka. Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 12.3.2019

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

cibule
vepřová plec
mrkev
kousekceleru
slanina
jalovec, kulič. pepř
bobkový list
cukr
brusinek
červené víno
sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Osmažíme cibulku, přidáme na kostky vepřové maso, opékáme.
  2. Přidáme mrkev a celer na drobné kostičky, slaninu. Přidáme koření, cukr, brusinky, víno a osolíme.
  3. Opékáme do hněda. Podlijeme a dusíme do měkka, nakonec zahustíme.
  4. Podáváme s knedlíkem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit