Masové bomby se zelím zapečené s bramborovou kaší a strouhaným sýrem
Vynikající oběd, který jsem musela vyzkoušet. Recept jsem si trochu přizpůsobila a rodinka si pochutnala. Určitě příště zkusím znovu. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
4 ksbrambory
podle chutipetrželka
1 střívkotavený sýr
podle chutisůl
podle chutipepř
podle chutikmín
podle chutičervená mletá paprika
podle chutikurkuma
250 gmleté vepřové maso
1 kscibule
1/2 kszelí
2 stroužkyčesnek
2 ksvejce
4 lžíceolivový olej
Dále:
2 lžícerajčatový protlak
1 šálekvoda
250 gmozzarella
- Připravíme si zapékací mísu, kterou vymažeme olejem a poklademe masové karbanátky. Karbanátky dáme zapéct do trouby (250 stupňů cca 20 minut).
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Mäsovo kapustové bomby zapečené so zemiakovou kašou a strúhaným syrom.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Überbackene Fleischbällchen mit Kohl an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Húsos bombák káposztával, burgonyapürével és reszelt sajttal sütve.
KOMENTÁŘE K RECEPTU