Jedinečný a osvědčený zákusek, kterým pohostíte i toho nejnáročnějšího hosta. U nás doma je velmi oblíbený, ať už v takové podobě (pečený na plech vcelku) nebo i jako samostatné jednohubky, klasické větrníky. Polevu dělám poctivou – klasicky upálím karamel, žádné napodobeniny z prášku z obchodu. Autor: Jaja
Jedinečný a osvědčený zákusek, kterým pohostíte i toho nejnáročnějšího hosta. U nás doma je velmi oblíbený, ať už v takové podobě (pečený na plech vcelku) nebo i jako samostatné jednohubky, klasické větrníky. Polevu dělám poctivou – klasicky upálím karamel, žádné napodobeniny z prášku z obchodu. Autor: Jaja
Každý den nejlepší recepty a články
klasicky velký plech. Ale čím větší kopečky, tím to je hezčí :)
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Můžu se prosím zeptat na jak velkém plechu se to těsto má péct? Já pekla na takovém středním a těsto mně udělalo samé "kopečky" se mi to udělalo velice nevzhledné. Čím to může být?