Každé jídlo má něco do sebe. Toto je sice ne příliš dietní, protože jsem použila krkovičku, ale o to chutnější. Stále se říká, že to, co je zdravé, není až tak chutné a při tomto receptu to platí stonásobně. Miluji křupavé, šťavnaté maso se sladkou příchutí. Pokud necháte i kost na mase, bude mnohem šťavnatější. Určitě vyzkoušejte, tento recept i mě oslovil a nyní je minimálně 2 x do měsíce na talíři. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Každé jídlo má něco do sebe. Toto je sice ne příliš dietní, protože jsem použila krkovičku, ale o to chutnější. Stále se říká, že to, co je zdravé, není až tak chutné a při tomto receptu to platí stonásobně. Miluji křupavé, šťavnaté maso se sladkou příchutí. Pokud necháte i kost na mase, bude mnohem šťavnatější. Určitě vyzkoušejte, tento recept i mě oslovil a nyní je minimálně 2 x do měsíce na talíři. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě