Medovník ze sušenek Lotus

Recept Medovník ze sušenek Lotus

Přidal: , 7.8.2016

Kategorie: Dezerty, Nepečené dezerty

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Jen tři ingredience vám postačí na přípravu luxusního dezertu. Dětem mooooc chutná, na mě dost sladké, ale i tak výborné. Autor: Haanka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 7.8.2016

Kategorie: Dezerty, Nepečené dezerty

SUROVINY

3 balíkysušenek Lotus
3x250 mlšlehačky na šlehání
5 bal.ztužovačů šlehačky

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Šlehačky se ztužovačema vyšleháme do tuha.
  2. Sušenky vyskládáme na tác, tři řady po šesti, vždy namažeme trochou šlehačky a opakujeme.
  3. Já jsem udělala 4 patra. Nakonec je to namazené i po krajích a posypáno zbytkem rozemletých sušenek.
  4. Na noc jsem dala do lednice. Dětem mooooc chutná, na mě dost sladké :-)

Můj blog: Pečení všeho druhu ORIGINAL

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit