Medovník ze sušenek Lotus

Přidal: Haanka, 7.8.2016
Kategorie: Dezerty, Nepečené dezerty
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Jen tři ingredience vám postačí na přípravu luxusního dezertu. Dětem mooooc chutná, na mě dost sladké, ale i tak výborné. Autor: Haanka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Haanka, 7.8.2016
Kategorie: Dezerty, Nepečené dezerty
SUROVINY
3 balíkysušenek Lotus
3x250 mlšlehačky na šlehání
5 bal.ztužovačů šlehačky
- Šlehačky se ztužovačema vyšleháme do tuha.
- Sušenky vyskládáme na tác, tři řady po šesti, vždy namažeme trochou šlehačky a opakujeme.
- Já jsem udělala 4 patra. Nakonec je to namazené i po krajích a posypáno zbytkem rozemletých sušenek.
- Na noc jsem dala do lednice. Dětem mooooc chutná, na mě dost sladké :-)
Můj blog: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Medovník zo sušienok Lotus.
KOMENTÁŘE K RECEPTU