Korpus je díky medu krásně vláčný i když tam není ani kapka tuku. A když se promaže zakysanou smetanou a nechá uležet do druhého dne, je ta vláčnost dokonalá. Smetanu jsem osladila jen mírně, korpus se mi už zdál sladký dost. Autor: Lacusin
Korpus je díky medu krásně vláčný i když tam není ani kapka tuku. A když se promaže zakysanou smetanou a nechá uležet do druhého dne, je ta vláčnost dokonalá. Smetanu jsem osladila jen mírně, korpus se mi už zdál sladký dost. Autor: Lacusin
Každý den nejlepší recepty a články
díky :)
Bohužel jse mi nepovedl asi jsem to moc upekl ten korpus takže chutná divně asi to bude tím že jsem to dělal poprvé a ta zakysana smetana už vubec se tam nehodí to chutná ještě hůř a ten med jsem asi taky špatně udělal tak snad se to podaří někomu jinému udělat lepší medovnik, radši zůstanu u pečení koláčů a buchet tam aspoň nic nezkazím.
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
povedl se, jen malá obměna, 400ml kys. smetany a 250 ml mascarpone. všem chutnal