Dali byste si měkké a chutné hovězí? Připravte si ho na divoko podle našeho receptu. Výsledný pokrm bude vonět po jalovci a bylinkách a připomínat zvěřinu. Milovníci masa z divočáka či zajíce mu určitě neodolají. Autor: Jaroslava Fišarová
Dali byste si měkké a chutné hovězí? Připravte si ho na divoko podle našeho receptu. Výsledný pokrm bude vonět po jalovci a bylinkách a připomínat zvěřinu. Milovníci masa z divočáka či zajíce mu určitě neodolají. Autor: Jaroslava Fišarová
Měkké, šťavnaté a plné chuti. Přesně takové je hovězí maso, když ho správně připravíte. Dokonce s vhodným kořením může chutnat jako zvěřina. Takto upravené hovězí se dá podávat s různými přílohami. Nejlépe se k němu hodí domácí knedlík.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě