Kapsové sendviče ráda připravuji k snídani i večeři. Naplnit je můžete čímkoli. U nás doma jsou nejoblíbenější kombinace tuňák s vajíčkem a šunka se sýrem. Případně občas zvolím jen lososa. Všechny varianty jsou skvělé. Určitě vyzkoušejte.
Kapsové sendviče ráda připravuji k snídani i večeři. Naplnit je můžete čímkoli. U nás doma jsou nejoblíbenější kombinace tuňák s vajíčkem a šunka se sýrem. Případně občas zvolím jen lososa. Všechny varianty jsou skvělé. Určitě vyzkoušejte.
Tyto kapsové sendviče jsou klasikou, když už nevíte, co připravit k obědu nebo svačině. Kromě toho, že skvěle chutnají, potěší i velmi hezkým vzhledem. Jejich příprava není vůbec náročná. Dělám je z kynutého těsta a následně plním jakoukoli náplní. Kromě šunky či lososa můžete klidně vyzkoušet i domácí pomazánku – ty nejlepší najdete v této sbírce.
Sendviče chutnají výborně nejen krátce po upečení, ale i druhý den. Klidně si je tak připravte do zásoby. Já jsem na jejich zdobení použila sezam a dýňová semínka, ale skvělou chuť jim dodá například i kmín.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě