Nadýchané a velmi chutné škvarkové pagáče jsou dokonalou volbou na každou oslavu, svátek nebo tehdy, když dostanete chuť na něco slaného. Jejich příprava je jednoduchá a výsledek si zamilujete. Já používám tento recept, se kterým se mi zatím vždy povedly. Autor: Jana Jančíková
Nadýchané a velmi chutné škvarkové pagáče jsou dokonalou volbou na každou oslavu, svátek nebo tehdy, když dostanete chuť na něco slaného. Jejich příprava je jednoduchá a výsledek si zamilujete. Já používám tento recept, se kterým se mi zatím vždy povedly. Autor: Jana Jančíková
Nadýchané škvarkové pagáče jsou k nezaplacení. Dělám je téměř na každou oslavu. Kromě toho, že skvěle chutnají, také dobře zasytí. Nejlepší jsou krátce po vytažení z trouby, ale s tímto receptem vám zůstanou měkké i druhý den.
Hotové pagáče nechte vychladnout a můžete podávat. Pokud chcete, aby zůstaly měkké a nadýchané i další den, uložte je do uzavíratelné nádoby. Máte chuť ještě na nějaké slané chuťovky? Vyzkoušejte například tyto rychlé sýrové pagáče.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě