Tyto skořicové uzly jsou měkoučké jako obláček. Nejraději si je dávám k snídani nebo jako něco sladkého ke kávě. Výborné ale určitě budou i jako svačina pro děti. Pokud byste z těsta nechtěli dělat uzly, můžete si připravit rohlíky.
Tyto skořicové uzly jsou měkoučké jako obláček. Nejraději si je dávám k snídani nebo jako něco sladkého ke kávě. Výborné ale určitě budou i jako svačina pro děti. Pokud byste z těsta nechtěli dělat uzly, můžete si připravit rohlíky.
Skořicové uzly jsou z klasického kynutého těsta, které ještě potírám směsí másla a rumu a následně je obaluji v cukru se skořicí. Díky tomu mají perfektní chuť. Pokud byste ale chtěli spíše něco slaného, vyzkoušet můžete i měkké česnekové uzlíky.
Hotové uzly nechte vychladnout a poté je můžete servírovat nebo skladovat v uzavíratelné nádobě. A pokud byste dostali chuť spíše na tradiční skořicová hnízda, připravte si je podle tohoto ověřeného receptu.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě