Vepřové medailonky na dijonské hořčici a bílém víně
Přidáno: 14.4.2017
Velmi chutné maso, kterému šmrnc dodala dijonská hořčice a bílé víno. Přeji vám dobrou chuť. Jídlo jsem si sestavila podle svých dlouhodobých zkušeností a své chutě, takže pokud vám něco nechutná v receptu, klidně to můžete nahradit jinými surovinami jak jsem to udělala já. Dijonské hořčice je mnohem pikantnější než naše, obyčejná, takže opatrně a nejprve ji ochutnejte, pokud nevíte jak chutná. Zaměnit ji můžete i za naši klasiku. Autor: Izabela
ZOBRAZIT RECEPT
Ďábelská křídla
Přidáno: 26.1.2017
Křídla většinou připravuji tak, že nejdříve si připravím marinádu, do které vložím kuřecí křidélka a marinuji je celou noc v chladničce. Pokud nestíhám, tak marinuji a peču najednou. Marinádu stále měním, aby křídla nechutnaly stále stejně. Nejraději mám marinádu z černého piva, medu a proto bych se s vámi chtěla podělit o můj recept. Určitě vyzkoušejte, jsou křupavé a šťavnaté. Autor: HeMiShEk
ZOBRAZIT RECEPT