Milánské hovězí řízky - FOTOPOSTUP

Přidal: adkas, 26.1.2017
Kategorie: Hovězí maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Ani se nepamatuji, kdy jsem jedla naposledy tak skvěle připravené hovězí maso. Je pravdou, že hovězí maso se v mém jídelníčku (kromě hovězího vývaru) nevyskytuje často. Toto je však tak chutně připravené maso, že jsem ho určitě nedělala naposled. Trochu jsem měla obavy z přílohy k masu - těstoviny se strouhaným sýrem a čerstvými bylinkami. Je to přesně to, co toto maso vyžaduje. Rozhodně nezaměňujte přílohu za rýži nebo brambory. A rozhodně nevynechejte ani ten strouhaný sýr. Dokonalá chuť, která zajisté polechtá vaše chuťové pohárky. Autor: Adkas
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: adkas, 26.1.2017
Kategorie: Hovězí maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
Maso:
800 - 1000 gkvalitní hovězí maso
1 kscibule
5 PLolej
20 ghladká mouka
4 stroužkyčesnek
20 grajčatový protlak
100 gčerstvé žampiony
30 gmáslo
1-2 PLmed
100 mlčervené víno
250 mlvývar
podle chutisůl a pepř
Příloha:
těstoviny
strouhaný sýr
čerstvé bylinky
- Podlijeme asi polovinou vývaru a přikryté dusíme na malém ohni minimálně 1,5 hodiny. Během dušení poléváme malým množstvím vývaru. Pak maso odkryjeme a podlijeme vínem a vaříme odkryté asi půl hodinu.
Můj blog: Adkas-tastyfood
KOMENTÁŘE K RECEPTU