Milionové pařížské rohlíky - jsou tak fantastické, že je budete připravovat během celého roku.

Recept Milionové pařížské rohlíky - jsou tak fantastické, že je budete připravovat během celého roku.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Někdy jsem chodila s dcerou do cukrárny a stále jsem si objednávala pařížské rohíky. Miluji tyto koláčky - křupavé a zároveň plné krému. Bála jsem se přípravy, ale po vyzkoušení musím říci, že jsou docela jednoduché. Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Těsto:

1 ksvejce
100 gmoučkový cukr
100 gmleté ​​vlašské ořechy
1 PLhladká mouka

Krém:

1 ksvejce
40 gkr. cukr
10 gkakao
80 gmáslo

Poleva:

100 gčokoláda
1 PLolej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Všechny suroviny potřebné na přípravu těsta vymícháme mixérem do jednotné hmoty, kterou přendáme do cukrářského sáčku a na plech s pečícím papírem stříkáme rohlíčky.
  2. Rohlíčky upečeme v předem vyhřáté troubě. Pečeme při teplotě 180 stupňů asi 10 minut - sledujeme.
  3. Nad párou vymícháme vajíčko s cukrem do tuhé pěny. Potom přidáme kakao. Odstavíme a necháme mírně vychladnout. Po vychladnutí zašleháme i máslo pokojové teploty.
  4. Krém přeneseme do cukrářského sáčku a ozdobnou špičkou stříkáme krém na vychladlé rohlíky. Odložíme do lednice pořádně ztuhnout a až potom je poléváme čokoládovou polevou.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit