Fantastický krém na plnění vánočního cukroví, na zdobení dortu nebo i do zákusků. Vhodné je použít vanilkový pudink, aby byl krém jemný, ale vyzkoušela jsem to už i s karamelovým, který ještě dodal pořádnou karamelovou chuť. Určitě zkuste i na naplnění lineckého cukroví. Autor: Jaja
Fantastický krém na plnění vánočního cukroví, na zdobení dortu nebo i do zákusků. Vhodné je použít vanilkový pudink, aby byl krém jemný, ale vyzkoušela jsem to už i s karamelovým, který ještě dodal pořádnou karamelovou chuť. Určitě zkuste i na naplnění lineckého cukroví. Autor: Jaja
Mít v zásobě recept na dobrý krém není nikdy na škodu. A platí to dvojnásobně, když je tak chutný jako tento karamelový, který je vhodný do různých dezertů včetně řezů a rolád. Dokonce perfektně vynikne i ve vánočním cukroví, jako je linecké.
Při přípravě dbáme na to, aby měly suroviny stejnou teplotu. Jinak by se nám krém mohl srazit nebo by se máslo při šlehání nemuselo rozpustit.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě