Těsto je měkoučké i druhý den a při práci se vůbec nelepí. Do těsta přidávám bílý jogurt, popřípadě i zakysanou smetanu, těsto je tak mnohem pružnější a po upečení je mnohem měkčí než ostatní kynutá těsta. Autor: Mineralka
Těsto je měkoučké i druhý den a při práci se vůbec nelepí. Do těsta přidávám bílý jogurt, popřípadě i zakysanou smetanu, těsto je tak mnohem pružnější a po upečení je mnohem měkčí než ostatní kynutá těsta. Autor: Mineralka
Každý den nejlepší recepty a články
bielky idú do cesta.. žĺtky použijeme na potretie :)
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Dobry den, zaviny mate krasne. V surovinach mate napisane, ze do cesta idu 2 bielky, ale na fotke kde mate muku a ine suroviny mate žĺtky. Idu teda do cesta zltky alebo bielky? Resp. nemysleli ste tym zltky alebo bielky na potretie cesta pred pečením a nie do cesta? Dakujem