Minipavlova se šlehačkou

Recept Minipavlova se šlehačkou

Přidal: , 1.3.2018

Kategorie: Moučníky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Pekla jsem kamarádce na oslavu a sklidily velký úspěch. Ještě dobře, že jsem nafotila pár fotek, abych se s receptem věděla podělit. Nebojte se, i když to vypadá složitě, opak je pravdou :) Zdobila jsem čokoládou, kterou jsem lila na bublinkovou fólii. Někde na internetu jsem viděla návod a tak jsem vyzkoušela. Vyšlo to na jedničku. Autor: Petra

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 1.3.2018

Kategorie: Moučníky

SUROVINY

Základ:

4 ksbílky
200 gcukr krupice
1 kávová lžičkaocta
1 polévková lžícekukuřičného škrobu

Krém:

250 mlrostlinné šlehačky
2 lžícekakaa
cukr podle chuti

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Bílky vyšleháme s cukrem do tuhého sněhu. Já šlehám ve vodní lázni, aby byl sníh krásně tuhý a cukr rozpuštěný.
  2. Potom vyndáme z vodní lázně a vmícháme ostatní suroviny. Hmotu dáme do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou a na plech vyložený pečícím papírem nastříkáme kolečka o průměru asi 5 - 6 cm tak, aby byly uprostřed duté - asi 3 patra.
  3. Troubu si předehřejeme na 150 stupňů, po vložení plechu snížíme teplotu na 140 stupňů a pečeme 15 minut, pak snížíme na 130 stupňů a pečeme 75 minut. Při pečení troubu neotvírat a po dopečení je nejlepší nechat v troubě vychladnout.
  4. Plníme pařížskou šlehačkou a zdobíme dle vlastní fantazie nebo jako já, do šlehačky kakao a cukr.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit