NejRecept.cz Část dne Oběd Minutkový guláš samuraj, který je ostrý jako samurajský meč.
Minutkový guláš samuraj, který je ostrý jako samurajský meč.
Recept Minutkový guláš samuraj, který je ostrý jako samurajský meč.
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: NejLucka

Milujete pikantní jídla a nebojíte se experimentovat v kuchyni? Pak musíte vyzkoušet náš recept na neotřelý guláš samuraj! Jedinečné spojení české kuchyně s ostřejšími dochucovadly vás ohromí. Užijte si výlet do chuťového ráje a připravte si doma originální pikantní jídlo, které vás nezklame.

NejLucka NejLucka    ·   16.4.2023

Minutkový guláš samuraj, který je ostrý jako samurajský meč.

Milujete pikantní jídla a nebojíte se experimentovat v kuchyni? Pak musíte vyzkoušet náš recept na neotřelý guláš samuraj! Jedinečné spojení české kuchyně s ostřejšími dochucovadly vás ohromí. Užijte si výlet do chuťového ráje a připravte si doma originální pikantní jídlo, které vás nezklame.

25 min
Čas přípravy
60 min
Čas vaření
Suroviny
500 g
maso (hovězí zadní, případně vepřové)
3 ks
feferonka
3 stroužky
česnek
2 lžíce
kečup
2 lžíce
olej
1 lžíce
worchester
podle chuti
červená mletá paprika
podle chuti
sůl a pepř
Postup receptu
Vytisknout
25 min
Čas přípravy
60 min
Čas vaření
  1. Maso nakrájejte na jemné nudličky. V pánvi rozpalte olej a orestujte na něm maso.
  2. Jakmile se kousky masa zatáhnou, můžete přidat zbylé suroviny – česnek utřete či rozmačkejte, feferonky nakrájejte na menší kousky. Maso zaprašte červenou paprikou, přidejte sůl, pepř a worchester.
  3. Maso podlijte troškou vody, aby se dusilo. Nemělo by však v pánvi plavat.
  4. Jakmile je maso měkké, přidejte kečup a nechte ještě provařit, aby vznikla požadovaná konzistence omáčky.
  5. Tento recept se skvěle hodí k americkým bramborám či hranolkům, ale užít si ho můžete třeba i s chlebem.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář