Bez pečení a jsou úplně že top. Pokud máte rádi Monte od Zotta /určitě znáte dvoubarevný krém, který koupíte ve všech obchodech/, vyzkoušejte si připravit i zákusek. Vrchní část jsem šlehala mixérem, příště přidám méně smetany ke šlehání, krém bude kompaktnější a lahodnější, ale ani tento není vůbec špatný. Chuťově to radím mezi nejlepší nepečené zákusky, jaké jsem jedla. A ještě dodám, že byste měli být trpěliví a opravdu počkat, dokud koláč krásné ztuhne. Autor: Lacusin
Bez pečení a jsou úplně že top. Pokud máte rádi Monte od Zotta /určitě znáte dvoubarevný krém, který koupíte ve všech obchodech/, vyzkoušejte si připravit i zákusek. Vrchní část jsem šlehala mixérem, příště přidám méně smetany ke šlehání, krém bude kompaktnější a lahodnější, ale ani tento není vůbec špatný. Chuťově to radím mezi nejlepší nepečené zákusky, jaké jsem jedla. A ještě dodám, že byste měli být trpěliví a opravdu počkat, dokud koláč krásné ztuhne. Autor: Lacusin
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě