Moravský vrabec se špenátem

Recept Moravský vrabec se špenátem

Přidal: , 7.3.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Moravský vrabec se špenátem. Podáváme s bramborovým nebo houskovým knedlíkem. Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 7.3.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

1 kgvepřová plec
1 ksvětší cibule
1 bal.mrazený špenát
2-3 stroužky česneku
1 lžícehladké mouky

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Plec nakrájíme na větší kousky, dáme do pekáčku, osolíme, grilovací koření, přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme trošičkou vody a dáme zakryté péct na 180 °C. Zhruba po hodině odkryjeme, promícháme a dopečeme do měkka.
  2. Špenát si dáme do kastrůlku a při nízké teplotě ho rozpouštíme. Osolíme, přidáme prolisovaný česnek a poprášíme lžicí hladké mouky, zamícháme. Lehce prohřejeme.
  3. Vrabce se špenátem podáváme s bramborovým nebo houskovým knedlíkem. Dobrou chuť
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit