Jablečný koláč s mřížkou jsem dělala hlavně proto, že jsem doma našla poslední jablka z loňské sezóny, která jsem potřebovala zpracovat. A udělala jsem dobře. Koláč byl křehký, jemný a velmi chutný. Aby těsto zůstalo pevné a nerozmočilo se, používám dětskou krupičku. Ta ho pěkně zahustí. Autor: Karambola
Jablečný koláč s mřížkou jsem dělala hlavně proto, že jsem doma našla poslední jablka z loňské sezóny, která jsem potřebovala zpracovat. A udělala jsem dobře. Koláč byl křehký, jemný a velmi chutný. Aby těsto zůstalo pevné a nerozmočilo se, používám dětskou krupičku. Ta ho pěkně zahustí. Autor: Karambola
Tento jablečný koláč s mřížkou je ideální volbou pro každého milovníka sladkého. Skvěle chutná krátce po upečení, ale ještě lepší je druhý den, kdy křehké těsto změkne a zvlhne. Za tu dobu se propojí i chutě v náplni, která je díky tomu ještě výraznější a lepší.
Koláč je nejlepší pořádně vychlazený druhý den, ale ani teplý není vůbec špatný. Máte hodně jablek a potřebovali byste ještě nějakou inspiraci? Prohlédněte si naši sbírku se 14 nejlepšími recepty na jablečné koláče.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě