Někdo dělává mrkvové rohlíky, já dělávám mrkvové šátečky. Jsou vynikající, křehké a zároveň se rozplývají na jazyku. Dokázala bych je jíst nonstop, dokud bych nepraskla. Domácí povidla uvnitř je nejlepší, ale pokud nemáte, klidně můžete použít marmeládu nebo nutellu, případně rozpuštěnou čokoládu či jinou náterku. Já je dělávám pomocí vykrajovátka na slovenské pirohy. Pokud nemáte, dobrý je i pohár a pak je můžete slepit vidličkou, budou i krásně tvarované. Autor: siesta
Někdo dělává mrkvové rohlíky, já dělávám mrkvové šátečky. Jsou vynikající, křehké a zároveň se rozplývají na jazyku. Dokázala bych je jíst nonstop, dokud bych nepraskla. Domácí povidla uvnitř je nejlepší, ale pokud nemáte, klidně můžete použít marmeládu nebo nutellu, případně rozpuštěnou čokoládu či jinou náterku. Já je dělávám pomocí vykrajovátka na slovenské pirohy. Pokud nemáte, dobrý je i pohár a pak je můžete slepit vidličkou, budou i krásně tvarované. Autor: siesta
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě