Kluzký salát možná neznáte, ale pokud vyzkoušíte tento recept, budete ho připravovat pravidelně. Na Slovensku je oblíbený. Mnohokrát, když někdo dělá rybu nebo rybí karbanátky, jsou suché a téměř nepoživatelné, ale já vám přináším recept na takové, ze kterých teče šťáva a zároveň jsou křupavé. A pokud je budete podávat s tímto salátem, úspěch je zaručen.
Kluzký salát možná neznáte, ale pokud vyzkoušíte tento recept, budete ho připravovat pravidelně. Na Slovensku je oblíbený. Mnohokrát, když někdo dělá rybu nebo rybí karbanátky, jsou suché a téměř nepoživatelné, ale já vám přináším recept na takové, ze kterých teče šťáva a zároveň jsou křupavé. A pokud je budete podávat s tímto salátem, úspěch je zaručen.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě