Listopad je pro mě měsícem, kdy se rozhoduji, co budu péct na Vánoce a jaké novinky vyzkouším. Letos jsou to myslivecké knoflíky, o kterých jsem slyšela nesmírně mnoho, ale zatím se na našem vánočním stole neobjevily. Sama nevím proč. Mají totiž skvělou chuť a díky tomu, že jsou malé, se snadno jedí. Autor: Jana Jančíková
Listopad je pro mě měsícem, kdy se rozhoduji, co budu péct na Vánoce a jaké novinky vyzkouším. Letos jsou to myslivecké knoflíky, o kterých jsem slyšela nesmírně mnoho, ale zatím se na našem vánočním stole neobjevily. Sama nevím proč. Mají totiž skvělou chuť a díky tomu, že jsou malé, se snadno jedí. Autor: Jana Jančíková
Na myslivecké knoflíky vám postačí jen několik základních surovin, které jistě najdete v lednici nebo spíži. Příprava těsta i náplně je rychlá a vršek cukroví můžete ozdobit celým nebo půlkou ořechu.
Pokud nám zbyde sníh, uděláme z něj menší pusinky, které upečeme spolu s cukrovím. Hotové a vychladlé vánoční cukroví skladujeme na chladném a tmavém místě.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě