Tento domácí chlebík je nesrovnatelně lepší než kupovaný. Křupavý, nadýchaný a měkký zůstane i další den po upečení. Nejraději ho peču o víkendu, kdy si můžu užít pomalejší a příjemnější rána s rodinou. Autor: Monika Dobrotková
Tento domácí chlebík je nesrovnatelně lepší než kupovaný. Křupavý, nadýchaný a měkký zůstane i další den po upečení. Nejraději ho peču o víkendu, kdy si můžu užít pomalejší a příjemnější rána s rodinou. Autor: Monika Dobrotková
Domácí chléb můžete využít na různé způsoby. Skvěle chutná s máslem, sýrem, šunkou i zeleninou. Případně ho namažte džemem nebo kupovanou či domácí Nutellou, kterou si můžete připravit podle tohoto receptu. Fantazii se meze nekladou.
Upečený chléb nechte vychladnout a poté podávejte podle své chuti. Pokud chcete, aby vám vydržel čerstvý i další dny, nezapomeňte ho uskladnit v pevné uzavíratelné nádobě. A pokud dostanete chuť na rohlíky, vyzkoušejte tento osvědčený recept.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě