NejRecept.cz Sváteční pečení Velikonoce Velikonoční nádivka Nádivka s uzeným masem
Nádivka s uzeným masem
Recept Nádivka s uzeným masem
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Kocmax Kocmax    ·   1.6.2017

Nádivka s uzeným masem

Nejen na Velikonoce připravuji nádivku, ale i přes rok. Je to sice recept, podle kterého připravují mnozí z vás pouze tu velikonoční, protože do nádivky jde i uzené maso, ale zkuste si ji připravit i přes rok. Jen tak, k pečenému kuřeti. Já nádivku zvyknu připravovat i na různé narozeninové oslavy, když dělám slavnostní oběd. Autor: Kocmax

Sdílet na Facebooku
Suroviny
5 ks
rohlíků
5 ks
vajec
2 dcl
mléka
250 g
libového uzeného masa
2 hrsti
nasekaných bylinek (petrželka, pažitka, jarní cibulka)
sůl, pepř, muškátový květt
Postup receptu
Vytisknout
  1. Maso uvaříme a nakrájíme na malé kostičky.
  2. Rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme do mléka.
  3. Přidáme vejce, maso, bylinky a koření a důkladně promícháme.
  4. Pečeme v silikonové formě nebo v pekáčku při 180ºC.

Můj blog: Vaříme bez tuku

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář