Nádivka s uzeným masem

Přidal: Kocmax, 1.6.2017
Kategorie: Sváteční pečení, Velikonoční nádivka, Oběd, Velikonoce
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Nejen na Velikonoce připravuji nádivku, ale i přes rok. Je to sice recept, podle kterého připravují mnozí z vás pouze tu velikonoční, protože do nádivky jde i uzené maso, ale zkuste si ji připravit i přes rok. Jen tak, k pečenému kuřeti. Já nádivku zvyknu připravovat i na různé narozeninové oslavy, když dělám slavnostní oběd. Autor: Kocmax
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Kocmax, 1.6.2017
Kategorie: Sváteční pečení, Velikonoční nádivka, Oběd, Velikonoce
SUROVINY
5 ksrohlíků
5 ksvajec
2 dclmléka
250 glibového uzeného masa
2 hrstinasekaných bylinek (petrželka, pažitka, jarní cibulka)
sůl, pepř, muškátový květt
- Maso uvaříme a nakrájíme na malé kostičky.
- Rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme do mléka.
- Přidáme vejce, maso, bylinky a koření a důkladně promícháme.
Můj blog: Vaříme bez tuku
KOMENTÁŘE K RECEPTU