Nadýchaná bábovka s jablečným džusem je vždy dobrý nápad. A především po dobrém obědě nebo k snídani, když máte chuť na něco sladkého. Na recept budete potřebovat jen pár surovin a několik minut z celého dne. Autor: Jana Jančíková
Nadýchaná bábovka s jablečným džusem je vždy dobrý nápad. A především po dobrém obědě nebo k snídani, když máte chuť na něco sladkého. Na recept budete potřebovat jen pár surovin a několik minut z celého dne. Autor: Jana Jančíková
Klasickou bábovku dělám pravidelně, proto jsem si řekla, že je načase zkusit něco nového. Do receptu jsem tentokrát přidala jablka – přesněji šťávu z nich – a nemohla jsem udělat lépe. Těsto bylo dokonale vláčné a jemné.
Po upečení necháme bábovku vychladnout a následně ji vyklopíme. Před podáváním ji posypeme moučkovým cukrem. Pokud nemáme rádi sušené rozinky, můžeme je nahradit jiným sušeným ovocem. Skvělé jsou brusinky nebo meruňky, které mají jemně kyselou chuť. Ta bude skvěle kontrastovat se sladkým těstem.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě