Nadýchaná bramborová kaše
Nadýchaná bramborová kaše. Autor: HeMiShEk
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Budeme potřebovat:
brambory
sůl
mléko
máslo
- Brambory uvaříme v osolené vodě. Scedíme a rozmačkáme s máslem. Začneme šlehat ručním mixérem a přilijeme mléko.
- Jakmile vyšleháme, ochutnáme jestli je dosti slaná. Pokud ne přisolíme a sůl zalijeme trochou mléka. Než začneme šlehat přidáme ještě 1 až 2 lžíce másla a šleháme dohladka.
- Následné přidání másla dodá kaši lepší chuť. Můžeme doplnit osmaženou cibulkou.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Nadýchaná zemiaková kaša.
KOMENTÁŘE K RECEPTU