Vláčná, jemná a hotová do hodiny. Přesně taková je tato kokosová buchta, která se po upečení přelévá smetanou. Díky ní je těsto šťavnaté i několik dní po upečení. Určitě vyzkoušejte. Koláč je ideální na nedělní odpoledne i rychlé snídaně během týdne.
Vláčná, jemná a hotová do hodiny. Přesně taková je tato kokosová buchta, která se po upečení přelévá smetanou. Díky ní je těsto šťavnaté i několik dní po upečení. Určitě vyzkoušejte. Koláč je ideální na nedělní odpoledne i rychlé snídaně během týdne.
Kokosová buchta je perfektní pro jakoukoli příležitost. Hotová je téměř okamžitě a je jen na vás, jak ji ozdobíte. Já obvykle používám strouhaný kokos smíchaný s cukrem, jako je tomu i v tomto receptu, ale skvělá může být i čokoládová poleva, kterou si připravíte podle tohoto receptu, nebo strouhaná čokoláda.
Kokosovou buchtu můžete těsně před podáváním posypat ještě dalším strouhaným kokosem, který jí dodá pěkný zasněžený efekt. Není to však vůbec nutné. Když vychladne, stačí ji nakrájet na kostky nebo obdélníky a můžete ji podávat.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě