Toto nadýchané pečivo je jako stvořené k snídani i večeři. Dokonce je ideální i na svačinu nebo odpolední pohoštění. Nejenže skvěle chutná, ale je také příjemně měkké. A to nejen krátce po upečení, ale i několik dní poté.
Toto nadýchané pečivo je jako stvořené k snídani i večeři. Dokonce je ideální i na svačinu nebo odpolední pohoštění. Nejenže skvěle chutná, ale je také příjemně měkké. A to nejen krátce po upečení, ale i několik dní poté.
Příprava tohoto nadýchaného sladkého pečiva je rychlá a jednoduchá. Nemluvě o tom, že vám na něj bude stačit jen několik základních surovin. Na plnění používám nejraději domácí jahodový džem, který si připravíte podle tohoto receptu, ale zvolit můžete jakoukoli jinou příchuť.
Pečivo je výborné ihned po upečení, ale pokud ho uložíte do nádoby s pevným uzávěrem, svou nadýchanost a měkkost si udrží i několik dní. Před podáváním ho můžete posypat moučkovým cukrem, ale díky džemu to ani není nutné.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě