Bavorské koblihy považuji za extra verzi těch tradičních. Kromě toho, že dokonale chutnají, také perfektně vypadají. Vždy, když je naservíruji blízkým, mám velký úspěch. Pokud máte chuť na něco sladkého, sytého a dobrého, určitě vyzkoušejte. Autor: Jana Jančíková
Bavorské koblihy považuji za extra verzi těch tradičních. Kromě toho, že dokonale chutnají, také perfektně vypadají. Vždy, když je naservíruji blízkým, mám velký úspěch. Pokud máte chuť na něco sladkého, sytého a dobrého, určitě vyzkoušejte. Autor: Jana Jančíková
Bavorské koblihy jsou lehké a měkoučké jako obláček. V kombinaci s krémem navrchu jsou také dokonale syté, takže jsou výborné například jako sladký oběd či večeře. Těsto připravuji obvykle to samé, které používám i na klasické koblihy. Jediným rozdílem je zdobení těsně před podáváním.
Krém koblihy skvěle doplňuje a zároveň je zjemňuje. Výborné jsou i druhý den. Pokud hledáte ještě nějaký recept, můžete vyzkoušet tento na koblihy pečené v troubě, které nejsou tak těžké.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě