Knedlíky na páře s domácí marmeládou jsou tou nejlepší volbou. Když jsem je nedávno udělala k obědu, jen se po nich zaprášilo. Díky tomuto receptu je těsto perfektně nadýchané a velmi dobře se s ním pracuje. Určitě ho vyzkoušejte.
Knedlíky na páře s domácí marmeládou jsou tou nejlepší volbou. Když jsem je nedávno udělala k obědu, jen se po nich zaprášilo. Díky tomuto receptu je těsto perfektně nadýchané a velmi dobře se s ním pracuje. Určitě ho vyzkoušejte.
Knedlíky na páře jsou tradiční pokrm, který mám spojený s dětstvím. Obvykle je plním meruňkovou marmeládou nebo sladkými povidly, která v nich dělají doslova zázraky. Příprava buchet je o něco zdlouhavější, ale rozhodně stojí za to. Pokud máte čas, určitě se do nich pusťte.
Pokud nechcete, aby knedlíky spadly, při otevírání hrnce si dejte velký pozor na vodu, která je na pokličce. Ta na ně nesmí kapnout, jinak by ztratily svůj pěkný tvar i vláčnost. Knedlíky chutnají nejlépe krátce po vaření, proto s jejich servírováním zbytečně nečekejte. Pokud je chcete vylepšit, můžete k nim uvařit vanilkový pudink a udělat z nich ikonický rakouský Germknödel.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě