Domácí nadýchané bochánky máme velmi rádi. Když je připravím podle tohoto receptu, chutnají přesně tak, jak si je pamatuji z dětství, když nám je maminka kupovala v pekárně. Tentokrát jsem je po upečení vydlabala a naplnila česnečkou.
Domácí nadýchané bochánky máme velmi rádi. Když je připravím podle tohoto receptu, chutnají přesně tak, jak si je pamatuji z dětství, když nám je maminka kupovala v pekárně. Tentokrát jsem je po upečení vydlabala a naplnila česnečkou.
Bochánky můžete připravovat větší i menší. Já obvykle volím spíše menší velikost, aby je každý mohl dostat samostatně na talíř. To, k čemu je budete podávat, je čistě na vás. Já k nim dělám česnečku, ale hodí se i k různým jiným hustým polévkám. Recepty na ty nejlepší najdete na tomto odkazu.
Bochánky jsou na plnění nejlepší, protože mají pevnou kůrku, díky čemuž z nich polévka nevyteče. Pokud byste však chtěli klasické pečivo k husté česnečce, které nebudete plnit, můžete si připravit tyto domácí žemle.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě