Domácí koblihy – dokonalý oběd i sytější dezert. Doma jsme dostali chuť na něco sladkého, proto jsem vytáhla svůj zápisník, ve kterém jsem věděla, že mám ukrytý recept na to nejlepší kynuté těsto. Během několika minut jsem ho měla hotové i naplněné a mohla jsem se pustit do smažení.
Domácí koblihy – dokonalý oběd i sytější dezert. Doma jsme dostali chuť na něco sladkého, proto jsem vytáhla svůj zápisník, ve kterém jsem věděla, že mám ukrytý recept na to nejlepší kynuté těsto. Během několika minut jsem ho měla hotové i naplněné a mohla jsem se pustit do smažení.
Domácí koblihy patří k těm nejtradičnějším pokrmům, které doma připravujeme. Po lednu plném zdravých receptů, kdy jsme se snažili trochu pročistit organismus a shodit vánoční kila, je únor ideální i na sytější pochoutky. Pokud máte na něco takového chuť i vy, vyzkoušejte tento recept.
Koblihy posypte moučkovým cukrem a můžete podávat. Nejlépe chutnají čerstvé, krátce po přípravě. Na plnění můžete použít jakýkoliv džem podle svých preferencí. Ideální jsou druhy z kyselejšího ovoce, které mají výraznou chuť.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě