Rychlé a velmi chutné kynuté ovocné knedlíčky potěší každého milovníka sladkého. Já jsem je nedávno dělala k obědu, když se mi doma objevilo víc jahod a nevěděla jsem, jak je rychle zpracovat. Všechny se okamžitě snědly a měly velký úspěch. Autor: Jana Jančíková
Rychlé a velmi chutné kynuté ovocné knedlíčky potěší každého milovníka sladkého. Já jsem je nedávno dělala k obědu, když se mi doma objevilo víc jahod a nevěděla jsem, jak je rychle zpracovat. Všechny se okamžitě snědly a měly velký úspěch. Autor: Jana Jančíková
Ovocné kynuté knedlíčky můžete podávat jako hlavní chod nebo menší dezert po dobrém obědě. Plnit se dají čímkoli. Kromě čerstvého ovoce můžete použít i mražené. Případně zvolte domácí marmeládu či dokonce Nutellu.
Knedlíčky jsem se sádlem dělala už několikrát a opravdu nemají chybu. Jsou nadýchané a velmi dobré. Před podáváním je můžete přelít máslem nebo trochou sádla a posypat libovolnou posypkou – vhodný je například moučkový cukr, hrudkovitý tvaroh, kakao, mák nebo Granko. Pokud byste chtěli knedlíčky plnit džemem, vyzkoušejte připravit tento jahodový bez chemie.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě