Tak dobré pečené buchty jsem ještě nejedla. Těsto je nadýchané nejen krátce po upečení, ale i druhý nebo dokonce třetí den. Příprava sladkých buchet je rychlá a jednoduchá. Stačí jen smíchat jednotlivé suroviny, těsto naplnit džemem a dát péct. Určitě vyzkoušejte. Autor: Xénia Portášová
Tak dobré pečené buchty jsem ještě nejedla. Těsto je nadýchané nejen krátce po upečení, ale i druhý nebo dokonce třetí den. Příprava sladkých buchet je rychlá a jednoduchá. Stačí jen smíchat jednotlivé suroviny, těsto naplnit džemem a dát péct. Určitě vyzkoušejte. Autor: Xénia Portášová
Pečené buchty jsou dokonale syté, a to je i důvod, proč je obvykle dělám k obědu. Výborné jsou ale i k večeři nebo jako dezert ke kávě. Těsto je univerzální a dá se plnit čímkoli. Já nejraději používám tvaroh a domácí džem. Skvělý je například tento rybízový.
Upečené buchty necháme mírně vychladnout a následně můžeme podávat. Já je vždy ještě posypu moučkovým cukrem, ale tento krok můžete vynechat. Pokud jste milovníci sušených rozinek, klidně je přidejte do tvarohu.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě