Jemné a měkké jako obláček. Přesně takové jsou tyto koblihy, které jsem nedávno dělala. Jejich příprava je rychlá, takže kvůli nim nemusíte trávit dlouhý čas v kuchyni. Pokud patříte k milovníkům sladkých jídel, určitě vyzkoušejte. Stojí za to. Autor: Nikuš Domankušová
Jemné a měkké jako obláček. Přesně takové jsou tyto koblihy, které jsem nedávno dělala. Jejich příprava je rychlá, takže kvůli nim nemusíte trávit dlouhý čas v kuchyni. Pokud patříte k milovníkům sladkých jídel, určitě vyzkoušejte. Stojí za to. Autor: Nikuš Domankušová
Koblihy jsou pokrmem, který nedělám často, ale když se pro ně rozhodnu, vždy je připravuji podle tohoto receptu. Těsto je nadýchané a velmi dobré i druhý den. Kromě toho je velkým plusem také to, že se s ním skvěle pracuje.
Koblihy jsou nejlepší v den smažení, kdy jsou uvnitř nadýchané a zvenku mírně křupavé. Pokud byste nechtěli dělat klasické smažené, můžete vyzkoušet i tyto pečené v troubě.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě