Křupavý na povrchu a měkký uvnitř. Přesně takový je tento čočkový chlebík, který si ráda mažu máslem, domácí marmeládou, nebo ho jím jako přílohu k různým jídlům. Kromě skvělé chuti potěší i tím, že je zdravý a velmi rychlý na přípravu. Autor: Majka Vyšná
Křupavý na povrchu a měkký uvnitř. Přesně takový je tento čočkový chlebík, který si ráda mažu máslem, domácí marmeládou, nebo ho jím jako přílohu k různým jídlům. Kromě skvělé chuti potěší i tím, že je zdravý a velmi rychlý na přípravu. Autor: Majka Vyšná
Domácí chlebíky dělám moc ráda. Můžu si je totiž jednoduše přizpůsobit přesně podle svých potřeb. Můžu do nich přidat více nebo méně soli, různá semínka a podobně. Tentokrát jsem se rozhodla pro domácí chlebík z červené čočky, který měl u nás doma velký úspěch.
Chléb nechte vychladnout a poté ho můžete podávat – například namazaný máslem a doplněný o šunku a sýr. Případně na něj namažte jeden z domácích džemů, které jste si připravili. Výborný je tento meruňkový, který vás potěší svou mírně kyselou chutí.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě