Česnekový chléb je dokonalý k snídani i večeři. My ho doma často jíme samostatně nebo jako něco dobrého k vínu či husté polévce. Tím, že jednotlivé pláty těsta jsou naskládané na sebe, ho není třeba ani krájet. Můžete ho klidně trhat. Autor: Milada Sumková
Česnekový chléb je dokonalý k snídani i večeři. My ho doma často jíme samostatně nebo jako něco dobrého k vínu či husté polévce. Tím, že jednotlivé pláty těsta jsou naskládané na sebe, ho není třeba ani krájet. Můžete ho klidně trhat. Autor: Milada Sumková
Domácí chleby mám nejraději. Jsou nadýchané, křupavé a mohu si je přizpůsobit přesně podle své chuti. Kromě toho klasického, který si můžete připravit podle tohoto receptu, je výborný i česnekový. Ten se dá jíst samostatně nebo jako příloha k různým jídlům.
Pokud byste si chtěli tento chléb připravit nasladko, místo česneku a soli přidejte do másla skořici nebo vanilku a cukr. Případně vsaďte na náš recept na extra čokoládový chléb, který si zamiluje celá rodina.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě