Naše nejoblíbenější třešňová bublanina

Recept Naše nejoblíbenější třešňová bublanina
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Léto budiž pochváleno! Tohle jsou teploty, které mi vyhovují a konečně se urodilo i nějaké to ovoce. Jen kdyby to nezrálo všechno najednou. Mám pocit, že mi narostlo nějak málo rukou... :D :D :D Autor: Danka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

200 gkrystalu
4 ksvejce
100 mlhorké vody
100 mloleje
1 bal.prášek do pečiva
220 ghladké mouky
1 lžičkamandlového aroma
špetkasoli

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Žloutky vyšleháme s cukrem ručním elektrickým šlehačem do husté pěny, přišleháme vodu, olej a aroma, pak už jen vařečkou vmícháme mouku s kypřícím práškem a nakonec sníh z bílků ušlehaný se špetkou soli.
  2. Nalijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy 32x22cm (vymazávám jenom dno), poklademe libovolným ovocem (u nás samozřejmě v třešňové sezóně třešně a zase třešně , krok 1 a aby nepropadly všechny až na dno pekáče, je dobré je obalit v hrubé mouce).
  3. Pečeme na 170 stupňů asi 40 minut.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit