Květák je vynikající zelenina, kterou jsem zvykla připravovat pouze smažením. Klasicky jsem ho obalila v trojobalu (hladká mouka, rozšlehaná vajíčka a strouhanka) a vysmažila v rozpáleném oleji dozlatova. Hledala jsem na internetu různé inspirace jak připravit květák, protože jsme doma neměli vůbec chuť na smažený a našla jsem tento recept, který jsem si trochu poupravila podle sebe a vznikl nejlepší květák, jaký jsem kdy jedla. Je opravdu křupavý a připravený bez smažení. Autor: Marta
Květák je vynikající zelenina, kterou jsem zvykla připravovat pouze smažením. Klasicky jsem ho obalila v trojobalu (hladká mouka, rozšlehaná vajíčka a strouhanka) a vysmažila v rozpáleném oleji dozlatova. Hledala jsem na internetu různé inspirace jak připravit květák, protože jsme doma neměli vůbec chuť na smažený a našla jsem tento recept, který jsem si trochu poupravila podle sebe a vznikl nejlepší květák, jaký jsem kdy jedla. Je opravdu křupavý a připravený bez smažení. Autor: Marta
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Prolisovaný česnek můžete přidat i do vajíčka